16.7.2011

Kesää parhaillaan ♥

Piknik eväät !
Synttärisankari !


Oulun ostos, 12.90e


Tää viikko on ollu niin tapahtuma rikas, että huhhuh! Oon ehtiny tehä niin paljo kaikenlaista ja ollu jotenki koko viikon sellanen pirtee olo! Nyt on oikeesti vasta tajunnu että on kesä (?!?) kai oon vasta nyt radalla taas Raahessa ja vaikkei ilmatkaan oo ollu mitä parhaimmat niin silti niin kesä fiilis! Oon viettäny Murun (jannen) 16-vuotis synttäreitä ensin piknikillä ja sitte illemmalla porukalla poikien kanssa:)
Ehtiny käyä oulussa shoppailemassa ja sieltä tarttuki nuo kengät mukaan mistä onki kuva tuolla. Laittanu kynnet ja lakannu ne ilosen pirteiksi. Suunnitellu seuraavan reissun valmiiks ja siivonnu mun huoneen mikä oli ko pommin jäliltä vaikken oo siellä ees asunukkaa kunnolla ko aina jossain menossa, ees öitä sielä oo paljoo viettäny :D 
Unohtanu kuvata Englannin ostokset, unohtanu pyykit ulos sateella vaikka ne piti nostaa sisälle ko siellä oli yks elintärkee paita mikä piti saada päälle, hahah! 
Kattonu leffaa Jannen perheen kanssa,  viettäny ihanan Annin kans aikaa, viettäny aikaa yksin kotona !Ollu möksällä yötä ja saunonu äitin kans monta tuntia, uinu nakuna meressä yksin (oliko mainitsemisen arvoinen asia?!?? :D:D)..Ikävöiny Juliaa ko se rakkauspakkaus on siellä sveitsissä!
Sellanen elämäntäyteinen viikko ollu takana,mutta tää on sitä elämää! On jotenki niin vapautunu olo ko ei tarvi aatella yhtään mittään, ei oo väliä paljo kello on vaan voi vaan mennä! Tulla kotiin millon huvittaa ja lähtee millon huvittaa ko on KESÄ! 
                                          Kesä on rakkaus!


Ps. muistakaa mua formin puolella, rakastan vastata niihin kysymyksiin! :)

3 kommenttia:

  1. VOI BEIBE! oon nyt kotona ja nähdään pian! <3 tuliaiset odottaa... ;)

    VastaaPoista
  2. Ihana uus banneri ja nääki kuvat on aivan ihania!:) Tosi söpöjä noi sydänvesimelonit:) Kuvaillaampa joku päivä ihana lellika!<3

    VastaaPoista
  3. Voi julia ne oli ihania! <3 Niinku säki!

    Iiihana Anniseni! Kiitos hirmusti ja kuvaillaan ehdottomasti!! :) <3

    VastaaPoista