20.12.2011

rakkaus!





Heipsan taas kaikki!


Teki hirmuna mieli postailla tosta mun onepiecestä kuvia! (mikä ei siis ole aito.) Mutta katotaan ootteleeko sitte ihan ihka oikea onepiece joululahja paketissa! Mutta siis niin, siinä se rakkaus!


On tapahtunu ihan hulluna kaikkee, niin hyvää ku pahaaki. On vaikee saada asioita kirjotettuun muotoon, sillä niin kipeetä välillä sattuu. Mutta life goes on!


Kaikista ihaninta on nyt kuitenki se, että lennän illalla raaheen päin jouluks ja uv:ks! Ihana vihdoin päästä taas perheen ja raahe ystävien kans hengaileen ja viettään aikaa vaan yhessä. Ette tiiäkkään kui ikävä mulla on ollu teitä!
Kuitenki hassua, että jouluun on enää nii vähä päiviä ja silti havahtuu aina siihen että mitä, nyt on joulukuu? Täälä nurmikko vihertää tyylii ja asteet on plussan puolella? Missä pirus on lumi? :D 
Mut toivotaa, että se joulufiilis tulee vastaan sitte ko pääsen kotiin leipoon ja koristeleen kuusta! 


Täytyy viel kiittää Rebekkaa sen aivan mahtavista synttäreistä lauantaina, ilta oli niin huippu ettei pitkään aikaan! Mua naurattaa vielki kaikki ne jutut mitä siel tapahtu,ja sanotaanko vaik näi et tuuri oli ihan sika hyvä ;) Rebekka onnee vielä täälä ja oot ihana! :)


Pitääkä te lukijat, joita on jo reilusti yli 60 (Kiitos!) tosi ihana joululoma ja uv! Tää tyttö lähtee nyt viel pakkaileen ja sitte lentokentälle :)

6 kommenttia:

  1. ihanku toi ois sulle pieni toi onepiece :o

    VastaaPoista
  2. haah ei toisiaa, se on liianki iso! :D oon vaa vetäny ne lahkeet tonne ylöspäi :D

    VastaaPoista
  3. ää erikaa oot ihana<3 t. rebekkaaa :DD

    VastaaPoista
  4. saan vissii tuommosen feikin tänää, jeij! tuo näyttää kyllä nii kivalta sulla <3

    VastaaPoista
  5. voi kiitos!<3 se on päällä kyllä niin mukava etten vaihtais enää pois!:)

    VastaaPoista