8.1.2011

Every time we say goodbye, I wish we had one more kiss




















Kirjottelin viimeks että lähetään sittariin, ja tosiaanhan se oli pyhä päivä.... Katottiin fiksuna netistä ne poikkeukselliset aukioloajat ja eihä sielä mitää lukenu että se ois kiinni, niin lähettiin polkeen sitte sinne. Siinä Prisman kohalla sitte huomattii että jaaaha, ei oo tääkää auki ja sitte mietittii että no ei sielä netisä lukenu että sitttari ois kii... Sitte Janne sanoo että no ehkä se on itsestäänselvyys että ne kaupat on kii eikä sellasia nettiin laiteta :D:D Hahaha, niinpä tietenki, me ollaan polettu hirviäsä lumimyrskysä ja sitte vasta hoksataa tollane... Määki olin nii onesaa että pääsen käyttää niitä lahjakortteja ja ostelee vaikka mitä turhaa nii ei tullu mieleenkää tollane!! Eikai siinä, mentii sitte ärrällä ja pojoteltii hetki ja lähettii pois.
Eilen sitte pääsin käymää sielä kaupas ja ostin tresemmeen hiusnaamion ja ois tarkotus kokeilla sitä sitte tänään! Ja löysin tollasen suklaa fonduen, ja oliha se pakko ostaa ku hintaakaa ei ollu ku 8,90 :D Tuo oli aivan loisto, vaikka söinki sitä viinirypäleiden kans mutta voin niin kuvitella jos ois mansikoita!! Kesällä sitte...
Villiinnyin ihan kokonaan ottaan kuvia ja lisäilin niitä sitte tänne. Ei tosiaan mitenkää hehkeitä mutta hahah :)T Tänään ois suunnitelmis käydä kattoon lätkä peli ja jotain kivaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti