6.1.2011

Kylpytynnyreitä, leffoja, ystäviä

Julia! <3


K Y L P Y T Y N N Y R I! (mikä loisto keksintö!!!)


tältä näyttäsin jos mulla ois lasit :DDDD

IHANA MIME! <3


maahinen....

titta ;)

yli-innokkaat makkarat :D



TSAUU! olin julialla yötä 2.1 ja niillä on kylpytynnyri jossa mehän tietenki lilluttii sellaset kuus tuntia. Juteltii maailman menosta ja kaikesta muustakin ja otettii rennosti. Oli aivan loistava ilta, ja sitte jossai vaihees lähettii käymää apsilla polkeen ja istuskeltii sielä vähä aikaa Jannen, Joonan, Juhanin, Mikan ja Tommin kans ainaki ja sitte lähettii takas tynnyrii :D Naurattaa vieläki ku mietin tota iltaa ko oli ihan pähkähullua..
Illalla menin Mimelle ja vuokratiin kaks leffaa, Naiset ja American pie. Naiset oli nii tylsistyttävä leffa että lopetettii jo siinä 10 minuutin kohalla ja vaihettii american piehen! Syötii hulluna karkkia ja vaan oltiin! Oot ihana mime! Eilen äitirakasihana nosti mut pystyyn jo kymmeneltä ja sano että nyt lähetää uimaa ja mehä lähettii. Uin kilometrin puoleentuntiin ja kalorit takas heti hesesä ku syötii meijän porukalla sielä..
Illalla mentii sitte meille ja katottii ihan kauhia leffa, Deadline. Aivan järkky, mutta loppu oli sellane että en oo edelleenkää varma kuka ihme se yks tyyppi siinä oli, mutta muuten ihan jees!
Ja sitte tänään heräsin ennen yhtätoista ja lähin reippaana tyttönä lenkille ja juoksentelin tuola ympäri raahee ja palasin ihan hapoilla takas kotiin :DD:D tästä se joulukilojen sulatus alkaa! Mutta lähen shoppailee sittarii (mulla on sinne lahjakortteja ::D:DD:) poikaystävän kans ja tylsistyttää sen sinne :ss palaillaan!

4 kommenttia:

  1. haha, oli kaikinpuolin mahtava (ja seko) ilta! :-D

    VastaaPoista
  2. Hello from Moscow, i found your blog absolutely random. You are beautiful girls and a "Kylpytynnyreitä" is great too :D

    VastaaPoista
  3. hello! so cool that you found my blog! :) Hope you like it! :)

    VastaaPoista