5.11.2012

My great weekends♥



mielissää lähösä tankotanssitunnille! :D

määki vähintää yhtä mielisää !


Loistava viikonloppu takana hyvässä seurassa!
Julia tuli perjantaina mun luo helsinkii piristää viikonloppua ja tätä masentavaa syksyä.
Iha mieletön viikonloppu takana, ihana huomata kuinka joku oikeesti on valmis tulemaan melkee toiselta puolelta suomee tänne mun luo ja ihan vaan sen takia että nähään pitkästä aikaa ja voidaan viettää yhessä aikaa. Kerettiinki tekee hulluna kaikkee ja ehin näyttää ja maistattaa julialla kaikki must-jutut mitkä on pakko kokee ku tulee helsinkii. Yks näistä jutuista on jogo ja siihenhä se tyttö rakastu ja ehittii käydä viikonlopun aikana 3 kertaa jogolla:DDD
Sunnuntaina oli sitte vuorossa kaks tuntia tankotanssia ja ton kahen tunnin perusteella voin sanoo, että tässä on vihdoin mun uus harrastus!
Illalla vielä puhuttii sängyssä että eihän se niin raskasta ollu ko kuviteltii, ja sitte koitti aamu.. Voi sitä tuskan määrää ku piti nousta ylös ko joka paikka oli jumissa ja on vieläki. Oli meinaan sellanen laji, että joka ikinen lihas sai kyytiä ja se tuntuu näin jälkikätee.
Nyt vaa joulupukille kirjettä ja koiranpentukatsetta peliin, että sais joululahjaksi oman tangon ja pääsis treenailee sitte itekki.
Nyt aion käydä ahkerasti pole tech 1 & 2 tunneilla ja pikku hiljaa opetella liikeet, jonka jälkeen se oma tankoki ois järkevää hankkia!
Mieletön laji!!!!!!

Jos en ehi enää tän viikon aikana postailla, niin pakko valottaa loppuviikon suunnitelmia.
Tää kolmikko, inka ,ansku ja erika, tulee vallottaan torstai-iltana junan ja siitä alkaa matka kohti raahea.
En todella tiiä mitä tästä reissusta tulee :D Perjantaina, 9.11, on aikomus vietellä synttäreitä raahessa ja iha tajun hyvä tuuri ku sattu vielä perjantaille niin voi juhlistaa niitä sitte ihan oikeena päivänä! Vihdoinki pääsen kotia juhliin ja ihana ku on tärkeimmät ihmiset mukana!
Viikonlopusta tulee varmasti yhtä huisia ku viime reissustaki raaheen inkan kans ja nyt meitä on vielä kolme!!
Tää tyttö jatkaa tästä nyt unten maille että jaksaa aamulla reippaasti salille!


öitä!

4 kommenttia:

  1. tuleeks susta joku strippari :D:D::D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei iha tosi:DDD tankotanssi ja strippaus on kuule kaks eriasiaa :D tankotanssi on urheilulaji ja strippaus on sitte jotain muuta. Olipa vaikeeta arvata että tänne tulee tällästä kommenttia, mutta ei, ei tuu :D

      Poista
  2. Kaveri kävi kans kokeileen tuota jaloa lajia joskus Oulussa, ja oli ihan kuollu seuraavana päivänä :D Paikat jumissa, ja tuskaselta se vaikuttikin. Mun mielestä tankotanssi on aika siisti laji - Tsemppiä harrastamiseen ;)
    Ja huiui, ku nätti kuva susta tossa lopussa :D Arvostan myös sitä, että pystyt laittaan tommosia huumoripitosia tilannekuvia tänne! Kaikilla itseironia ja itsetunto ei siihen riitä - kunnioitettavaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että sun kommentit saa aina mut niin hyvälle tuulelle ettet uskokkaa!!
      Voin yhtyä ihan sun kaverin tuskaan, sillä en oikiasti meinannu päästä sängystä ylös saatika laskeutua portaita alas koulussa tai istua tai yhtään mitään :DD Kiitos kaikista ihanista sanoista, tsemppiä tarvitaan! Ja välillä on hauskaa laittaa ihan päättömiä kuvia tänne ja tuun varmasti tulevaisuudessaki laittaan iha tyhmiä kuvia itestäni, sillä mulle ei oo niin väliä miltä näytän! Kiitos vielä kerran, aivan ihana kommentti! :)

      Poista