22.12.2010

Joululoma!

Ihana Sanni :))

Jannehan se siiinä :):):):)






Oh mikä fiilis! Se ois sitte loma!! Tätä on ootettu niiiiin palijo, aamulla käytiin hakemassa toikkarit ja iha hyvähä tuosta tuli ka oli 8.6 että vielä on matkaa ysiin ko tavote ois siinä main :) Oon miettiny ihan hulluna jatko-opiskeluja enkä oo vieläkää päätyny oikee mihinkää lopputulokseen.. Haluaisin Kallion ilmaisutaidon lukioon, mutta huonopuoli siinä on se että se on niin kaukana ja että tänne jää kaikki tärkeet ihmiset eikä niitä nuin vaan tulla kattomaan sillonko huvittaa... Toinen vaihtoehto on että jään sitte raaheen ja musta tulee lakimies nainen siis! Ja erikoistun vielä oikeus-ja rikosasioihin..Mutta niin, nää käy kovaa kamppailua.Ja kohtaha se on yhteishakuki (okei vasta helmi-maaliskuussa..) mutta se tulee sitte niin yhtäkkiä. Hahah, poikkesin ihan aiheesta mutta tosiaan tuossa ylhäällä on pari kuvaa siitä itsenäisyyspäivästä tai oikeestaan juhlasta. Kopsasin ne Annin blogista, joten kiiiitos Anni jos luet tän tekstin ;) <3
Joulu on kahen päivän päästä ja ei oo vielä oikeen kunnon fiilistä, mutta jospa se tässä tulis ko saa kuusen sisälle ja koristeltua ja sitä rataa! Aika joulun jälkeen menee tosi nopeesti, on joulu ja ihan kohta uusvuosi! Uusivuosi ja uudet kujeet ;)

Illalla ois Adalmiina porukan eli meidän oman teatteriporukan kans meno pitsalle ja sieltä viettään iltaa lotalle leffaa kattomalla. Piän hauskan illan niin pitäkää teki :))

2 kommenttia:

  1. Ihana Erika!:)<3<3 Mä voin ottaa susta lisää kuvia millon vaan;)

    VastaaPoista
  2. hihihih, jooo! Ja meijä pitää ottaa neki kuvat;)

    VastaaPoista