18.12.2010

Tää menee naisille, teille kaikille.Tytsyt, misut, katit, kisut. Pikku tiput ja paksut pimut

Pipperskakku talo, joka tehtiin köksän tunneilla :)

Meijän joukkueen esiintymisasu Rautaruukin pikkujouluissa:D

Tehtiin lotalle hieno kortti! (huomatkaa HANA päivä, kun unohettiin i poies:DD)



Eilen oli sitte pikkulotan synttärit ja saunottiin hullunlailla ja syötiin pitsaa ja kaikkia hyvää. Tehtiin mimen kans lotalle kortti, leikattiin sellanen lause ku "mikä ihana päivä" ja rupesin sitte liimaan sitä siihen korttiin niin se repes ja leikkasin sitte siitä kokonaan sen iin pois ja liimasin sitte sen siihen korttiin. Naurettiin mimen kans että mitä jos me unohetaan kirjottaa sitte siihen se ii, ja niinhä me tietenki unohettiin ja nyt siinä lukee että "mikä hana päivä! " :D Kiitos lotalle kivoista synttäreistä! :)
Tänään ois sitte stepan keikka tökärillä, minkä järjestää siis raahen vasemmistonuoret. Stepa alkaa soittaan siinä joskus yhen aikaa, ei oo oikeen varmaa tietoa ja kestää koko homma noin kahteen.
Sunnuntai aamulla mennään hakemaan joulukuusi yppäristä meidän serkkujen kans. Se on ollu jokavuotinen perinne, vietetään laatuaikaa isät plus lapset ja etitään kuusta metsästä ja paistetaan makkaraa ja juodaan kaakaota. Siitä tietää että nyt tulee joulu ! Ihana päivä tulossa sunnuntaista, illalla vielä ois solu. Mutta nyt erika lähtee suihkuun ja varmaan katteleen vielä loppuja joululahjoja ja oottaa että postiin tulee paketti! Eli heipsansaaa! Pitäkää ihana lauantai päivä kaikki:)

Stepa - naiset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti