16.10.2011

pistää vihaksi!

"ILIMOOTUS! Raahen kanavanrannas, ilmeisesti myrkytetään koiria koiranraksun tapaisilla palleroilla. Toki keräsin nappulat pois mitä löysin, mutta oma koirani kerkesi louhasemaan jo osan naamaansa. Koiran kerkesin oksettaan samantien, mutta saa nähdä päättääkö 7kk:ta vanha koira henkensä. Pistäkääs eteenpäin"

Voi vitsi että tälläne pistää vihaksi! Oikee kiehuu ko aattelee että kuka ääliö haluaa tappaa jonku koiria! Millanen ihiminen pittää olla että haluaa myrkyttää ruokaa ja pistää sitä tuonne luontoon? Ei hyvänen aika, mun kalloo ei mahu tälläne juttu! Vaikka mulla ei oo ees koiraa ja oon allerginen niille, jote meijä suhde ei oo kovin lämmin mutta en siltikää edelleenkää ymmärrä.

Tää on jo toinen ilmotus tästä samasta asiasta, se ihminen joka oli laittanu sen aijemman viestiketjun menemään, oli jo joutunu luopuun sen koirasta ko se oli kuollu nuihin myrkytettyihin napuihin.
Se joka tollasta tekkee nii vois mennä itteesä ja lopettaa tollaset, aatteleekoha se ees loppuu asti mitä oikiasti tekkee.

 S Ä Ä L I T T Ä V Ä Ä ! :(


-oli pakko tulla purkaa raivoo tänne.. Meijä lontoon reissun kuvia sitte seuraavassa postauksessa! :)

11 kommenttia:

  1. joo näinpä! ja ollinsaaressa jotku ampuu kissoja parvekkeelta..............................että semmosta täällä raahessa :)

    VastaaPoista
  2. nimpä! voi että vihaan sitä tyyppiä joka noita myrkkyjä levittelee!!! Pelottaa aina lenkillä et jotai koirat ottaa suuhu ja jos ei ehi ottaa niitä pois ja sitte pitää olla tosi tarkkana lenkeillä... argh

    VastaaPoista
  3. Ano: SIIS MITÄ, ei oo totta? ei luoja.... :o
    Empsaah: Voi että niinpä ko sulla on vielä omia koiria nii saa pelätä miljoona kertasesti! No toivottavasti ne ei niitä löyä, ja kierrät hullun kaukaa tollaset paikat! :s hui kauhia!

    VastaaPoista
  4. joo totisinta totta on.. tiiän nimittäin erittäin hyvin, koska meijän oma kissa on ammuttu.. PISTÄÄ VIHAKSI joo hieman. ja sit vielä toi koirien myrkyttäminen nii...... oikeesti en ees tiiä mitä tähä voi sanoo ! S-A-I-R-A-S-T-A.

    VastaaPoista
  5. herra jumala, kuka oikiasti tekkee nui?:o Ja jep toi koirienki myrkyttäminen on jotain sairasta! :(

    VastaaPoista
  6. Kiitos, että olet laittanut asiaa eteenpäin. Kidi oli eilen tosi kehnos kunnos ja olen valvonut koiran kanssa koko yön, että saa tarpeeksi nestettä. Tänään kävin ilmoittamas poliisilaitokselle asiasta. Huomenna meen ettiin löytyykö nappuloita lisää.. :/ Mutta Kidi on jo normalisoitunut ja rupee olemaan oma yliaktiivinen tyttönen :)

    VastaaPoista
  7. joo-o, vitunmoisia paskapäitä sitä liikkuu... voin sen vannoo et jos tekiän kiinni saan nii syötän sille ne nappulat ja kysyn että onko hyvä olo. :)

    VastaaPoista
  8. Ano: no hyvä että nyt on kunnossa! Ja todellaki poliisilaitokselle meno on varmasti aika asiallista! :)

    Ano: Älä muuta sano! hahhaa, aika hyvä! :D

    VastaaPoista
  9. On vaan ilkeää kun ihmiset "syyttää" mua siitä että hävitin nappulat.. jälkiviisaana on hyvä olla. Ei siinä paniikissa rupee säästelemään mitään vetun nappuloita

    VastaaPoista
  10. Ai vitsi, mutta ei kyllä tosiaankaa tollasesa tilanteessa varmasti aattele semmosten säästämistä! ihan ymmärrettävää :)

    VastaaPoista