28.6.2012

mikin postaus

Hei kaikki, olen ekin ystävä miki. 
Mun mielestä on tosi syvältä koska nyt on raahe festarit, kamoon RAAHE FESTARIT ja me istutaan erkulla koneella :D!!!!!! mit vit?? mut oke kello onki 1.58 ja torstai mutta silti whaat?????! 
mutta asiasta kolmanteen eki ei ole paras, mutta on se silti ihan mukava (aina välillä) 
musta tuntuu että se on mun sielun kunppani tai silleen tiiättekö ku vettä menee kunpparin sisään niin sitä ei saa sieltä pois jossei ota koko kunpparia jalasta että se tavallaan niinku takertuu kiinni ja ei päästä irti vaikka mitä tapahtuisi.... joo en tieDä mutta näin se vain menee, varmaan jotain maan vetovoimaa? 
mutta pointtinani oli tulla tänne kirjoittamaan meidän kuulumisia, meillehän kuuluu erittäin hyvää isolla äRRällä, huomenna sitten vielä parenpaa isolla Peellä, koska huomenna on iisimpi päivä kuin tänään. Huomenna meidän ystävämme Veera saapuu isosta kaupungista (oulunsalosta) tänne raahen tönöön, ja vietämme rakkaaan iiRiksen syntymäpäivää (pusipusi) hyvällä porukalla (timot pois) Mutta näin tähän väliin varoitan, että ei kannata jatkaa lukemista, koska tämä ei tule olemaan mitään alle k-18 settiä.. taino eihän täällä mitään meinaa tapahtua mutta silleen niinku mielenterveys voi heitellä laidasta laitaan ja loppujen lopuksi tehdä tenät. 
Tulkaa kaikki huomenna moiKKaan meitä isolla Koolla (tiedäthän varmasti mikä se on) repäise hihasta ja tule jutteLeen!! sporttiset äijjät ottakkee yhteyttä!! ;) esim. sinä kermainen mysteeri mies odottelen että jätät vaimosi Laran ja tulet luokseni voit ottaa lapsesi mukaan jos on ihan paKKo. niin ja meinas unohtuu mutta Eki myös odottelee omaa kultakimpaletta, osoitteen voit ottaa ihan itse selville, jos rupes housunpuntti vapiseen. 
Meihin saa myös yhteyttä sähköpostitse osoitteemme on, ekiJAmiki@nurvankyppi.fi. 
Elikkäs palaillaan asiaan tässä piakkoin laitan tähän vielä kuvan meidän tämän illan seurasta.....



Miki's 

Ekin mies 



- Joo nyt täytyy rientää vetämään unta palloon koska kyytini saapui, iha bemmillä meen kotii. Heippa.
kauniita unia kaikille pöljille jotka oli niin idiootteja että luki tän loppuun<3

rakkaudella miki

9 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Hahaha sää oot! <3 en tajua tästä tekstistä hölkäse pöläystä mutta eihä se ollukkaa tarkotus, miki halus vaa tulla kirjottaa..... :D

      Poista
  2. HAHAHAHAH :D hauska!

    VastaaPoista
  3. Vastaukset
    1. hahhaahha :DD:D ihana saada sulta kommentti!! IKÄVÄ!

      Poista
  4. Mä löydä n sut mistä tahansa!!!! Anna maijun numero nii soitam sille!!!!

    VastaaPoista