1.10.2012

amazing weekend





Hellurei!
Täällä kirjottelee niin mielettömän onnellinen tyttö että ei huhhuh!
Vaikka koko viime viikko meniki kokeisiin lukiessa ja melkeenpä vaan kotona istuessa sillä aina ko koeviikko painaa päälle, niin huomaa että kursseilla ois oikeestikki voinu tehä jotain muuta ko vaa olla uppoutuneena omiin ajatuksiin, sillä sitte päivää ennen koetta on vähä myöhästä alkaa lukee reiluu 200 sivua ja yrittää muistaa kaikki asiat :D Näin käy aina mulle ja sen takia saa sanookki hyvästit sosiaaliselle elämälle koeviikolla ja istuu vaa nenä kirjassa kii :D
Kumminki ton ahertamisen ja muun järettömän tehtävämäärän jälkeen mun viikonloppu oli yks parhaista kokemuksista pitkään aikaan.
Miten yks päivä tai pikemminki reilu 5 tuntia voikaa saada ihmisen näin hyvälle tuulelle??
Vietin siis suurimman osan sunnuntaista studiolla, jossa mulle tehtiin 3 eri meikkiä ja 3 erilaista kampausta ja kuvattiin 3 eri asukokonaisuudet. 
En pysty sanoin kuvaileen millanen kokemus se oli ja kuinka paljon tosta kaikesta nautin mutta se oli yks upeimmista päivistä mitä oon kokenu.
Katotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan tästä eteenpäin ja jatkuuko tämmöset sitten enemmänkin, katsotaan ja pistetään peukut pystyyn! :)
ja jos ei jatku niin kokemus oli ainakin sellanen että en vaihtas sitä mihinkään:)

tän näkösenä tulin pitkän päivän jälkeen vihdoin kotiin, hymyä oli todellakin vaikea pidätellä!
laittelen niitä kuvia sitten varmaan myös tänne blogin puolelle kunhan ne saan vaa itelle, mutta reilu kuukausi niitä mun pitää vielä ootella :(


3 kommenttia:

  1. Mikä toi sun homma on ollu onko se ollu joku sun oma tekemä vai kilpailu vai mikä se on ollut kerro lisää (---:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerron sitte enemmän kun sen aika koittaa :) mutta ei ole mikää oma tekemä eikä kilpailu :)

      Poista
  2. mitä tää studio juttu oli?:)

    VastaaPoista