12.1.2013

One by one

birthday girl!


kallion lukion tytöt ;) 
perus mirkka-ilme! :DDD


Perjantaina koulun jälkeen suunnattiin inkan ja mirkan kans mirkalle hämeenlinnaan ootteleen loppuja tyttöjä helsingistä ja loppuja vieraita tietty. Suunnitelmissa oli juhlia mirkan 18 vee synttäreitä ja nähä sitte sen vanhoja kavereita yläasteelta ja sitte ne tän hetkiset top ihmiset :)
Iha hirveetä kattoo ko kaverit täyttää yks kerrallaa 18 ja ite joudun kitumaan ja ootteleen vielä aika monta kuukautta ennenkö vihdoin se maaginen ikä saavutetaa :DD
Loisto ilta, mieletön paikka ja vielä kerran onnea täälläki mirkka! <3


salaatti, kurkku, tomaatti,ananas, maissi ja jauheliha viel tähä päälle:)


Lauantaina ko kotiuduin helsinkiin asti, tein sitte fiestasalaatin ja linnottauduin hetkeks sohvalle ottaa iisiä ja kerää voimia suihkua varten :DD Sitte oli suunitelmissa lähtee ajelee, juho sai tällä viikolla kortin jee onnea siitäkiii!
Nukahin sohvalle päivällä ja tuliki otettuu sellaset 3 h päikkärit, mitkä teki kyllä terää nimittäi yöunet jäi semivähälle noiden synttäreiden takia:)


Tän päivän pyhitän tälle kapistukselle ja otan kyllä sellasen akkujen lataus maratonin että jaksan treenata vikan viikon kunnolla ennen kahta ensi-iltaa...
Mulla on siis tulossa teatteriproggiksen ja tanssiproggiksen ensi-illat ja tiedossa on siis kovaa treenaamista ja hiontaa!

Nyt rentouttavaa sunnuntaita ja ihanaa viikkoa teille!
vaikka päivämäärä kusee niin yeah, its sunday!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti