8.11.2011

my sweet? 16

Heipsansaa taas pitkästä aikaa! :D

Viime vklp meniki sitte iskän kans, ja saatiin maalattua mun eteinen valkoseksi ja ostin sitte sinne sellasen seinätarran, (jolla hintaa vaan 7,95!!) jossa lukee että "home, where people who love you live" :D toi teksi on kyllä vähä ristiriidassa mutta se oli muuten niin hieno että oli pakko ostaa :D
Muuta järisyttävää ei oikeestaa tapahtunukkaa, ihan normia viikonloppua vieteltiin! Mutta oli tosi kivaa olla vaan iskän kanski välillä :)



Huomenna mulla ois sitte synttärit ja tuo otsikkoki nyt ehkä selvenee :D
Oon ollu koko päivän vähän maassa ko oon miettiny että miltä tuntuu täyttää 16 ilman perhettä, ilman poikaystävää, ilman mitään.
Miltä tuntuu herätä aamulla omaan herätyskelloon, ku ei ookkaan perhettä joka laulais ja tois aamupalan sänkyyn, vaan herään yksin ja toivotan itelle hyvää syntymäpäivää?
 Tai miltä tuntuu ko huomaa ettei kukaa muistakkaa mun synttäreitä? 
Miltä tuntuu ko joku sattuu soittaan ja muistaan ne, toivottamaan puhelimessa hyvää syntymäpäivää? 
Tai miltä tuntuu tulla illalla kotiin, ilman ettei kukaan ookkaan halaamassa?
Ja tänään sain äidiltä ja iskältä pienen paketin, postissa...

Eihän synttärit oikeesti oo mikkää iso juttu, mutta se kuinka meidän perheessä on niitä aina vietetty ja just tietyt tollaset "perinteet" kuten aamupalan tuominen sänkyyn ja kauheen kuulonen hoilaaminen on tuonu sen fiiliksen että jes, yks vuos taas lisää! (tässä vaihees se on vielä positiivista.. :D) Nyt ko kukaan ei teekkään niin, se tuntuu aika pahalta, tai en ehkä sanois pahalta mutta yksinäiseltä tietyllä tavalla. En tiiä ymmärtääkö kukaan mutta niin!


Ja joo joku nyt voi sanoo tähän että no omapahan on päätökses ja itehä oot lähteny jonnekki kauas, niin kyllä näin on eikä sille enää voi mittää!

Onneks ihanat ihmiset, inka ja anniina pelastaa mut iha yksinäisiltä synttäreiltä sillä ne ihanukset on suunnitellu jotain super kivaa torstaiks ja siitä syystä torstaiks, sillä mulla on huomen teatterireenit 17.00-20.00 joten siinä ei oikee ehi!
Jännittää jo mitä torstai tuo tullessaan ja nukutaanko yöllä ollenkaa sillä nää tyttöset on tulos tänne yöks ja tiiän ettei siitä seuraa mitään kauheen fiksuu :D <3
Perjantaina suuntaanki sitte Raaheen päin ja lauantaina veitelläänki sitte kakkukahveja mummujen ja pappojen kans, näänpähän neki sitte oikee kunnolla taas! :-)

Mutta tää tyttö alkaa nyt siivoon ja peseen pyykkiä! :D 
Viettäkää te kiva tiistai-ilta! 

-erika


4 kommenttia:

  1. Ettekö oo enää Jannen kans yhessä? Tai asutteko ees samas kämpässä? Asuuko Janne Raahessa vai missämissä? Hyvää syntymäpäivää sulle!<3

    VastaaPoista
  2. ollaan ollaan, mutta se asuu nyt raahessa ja mää helsingis mutta vielä ehkä joskus lähiaikoina samassa kämpässä :) kiitos paljon ! :)<3

    VastaaPoista
  3. ei vitsi, sullaki tuo seinätarra :D sukulainen osti itelleen samanlaisen ja yhessä pohittiin että miten sen vois suomentaa järkevästi :D onneks sanoma kuitenkin tulee esiin ja sehän on tärkein! :)

    VastaaPoista
  4. hihih niinpä ja se että se näyttää kivalta ! :)

    VastaaPoista