22.11.2011

tappo viikko...

Hei taas

Tuntuuko jollain muullaki että lukio tai koulu kuluttaa kaikki voimat? :D Sillä mää oon aina iha poikki ku pääsen koulusta. Käyn juokseen, teen läksyt ja sitte raahaudun koneelle ja huomaanki että katoha, kello on jo yli 9!  Sitte alkaaki väsyttää vielä enemmä ko tajuan kui paljo kello on ja vielä pitäs tehä jottain muutaki! En tajua mihin tää kaikki aika vaa katoaa! 



Tästä viikosta ja seuraavasta on tulossa täyttä tappoo, sillä edessä on iki-ihana koeviikko 
Luojan kiitos, mulla on keskiviikko, torstai ja lauantai vapaapäiviä. Ja kyllä,
 jos joku ihmettelee että lauantai on koepäivä niin totta! Onneks se on vaa täsä koeviikossa, mutta sillä me saatii syyslomaan yks päivä lisää. 
Mutta ne päivät jollon mulla on koe, niistä tulee raskaita. Mulla on kahtena päivänä kahet kokeet ja kiitos näistä kuuluu opettajille.. Mutta joo, mieluummin raahaudun perjantaina kouluun kahteen kokeeseen ku lauantaina :D 
Lauantaina oiski sitte suunnitelmissa jotain super kivaa ;) Huh, piristystä tähänki viikonloppuu! 



Muuten mulla ei varmaa ollukkaa mitään muuta kirjotettavaa ko koulusta avautuminen  (:D:D) ja vaa ilmoitus että täällä mää oon ja hengissä!
Jos jollain ois jotain ihania vinkkejä mite saatte motivaatiota pysymään yllä ja jaksamaan, niin niitä saa heitellä formspringiin tai kommenttiboksiin.
Tylsästi weheartin kuvia mutta nyt ei oo aikaa ladata omia :s ANTEEKSI PARANNAN TAPANI !

 

Ja niiin!!! mulla ois sellane ajatus, että voisin tehä sellasen kysymyspostauksen ja samalla tehä jannesta jonkulaisen postauksen siin samalla. Mut siis niin eli postaus, jossa vastataan teidän lähettämiin kysymyksiin ja ne jotka on tarkotettu jannelle niin pistän sen vastaan niihin. Jos teitä kiinnostaa lukee tällänen niin laittakaa vaikka tänne http://www.formspring.me/eeerika kommenttia, sillä en jaksa väsätä sellasta jos teitä ei oikeesti kiinnosta! :)
Ja eka siis vaan sitä että kiinnostaako ja jos teitä kiinnostaa niin sitte laitan sellasen erillisen postauksen niille kysymyksille :)


Hihih! mutta kivaa tiistai iltaa teille kaikille ja mää alan panostaa ja lukee bilsaa.. :D


4 kommenttia:

  1. Kuulostaa jotenki tutulta tuo et koulu kuluttaa kaikki voimat :D Mut ei kai se auta muuta ku koittaa sinne joululomaan asti kestää ja sit katella uuestaa :DD Ja tuo postaus idea kuulostaa kyl tosi kivalta!

    VastaaPoista
  2. tee sellanen kysymyspostaus, kiva! =)

    VastaaPoista
  3. Tee hei sellanen kysymyspostaus että Jannelleki voi lähettää kysymyksiä ja se vastaa niihin! :)

    Sulla on muuten aivan ihana blogi, tykkään sun tyylistä kirjottaa.
    -Ida

    VastaaPoista
  4. jenna: niinpä joulun jälkeen sitte taas uus tsemppi päälle!:) hihi, kiitos kommentista voisin tehdäkki! :)

    Ano: kiitos kommentista, voisin tehdäkkin!

    Ida: Voi kiitos ihan hirmusti! Kiitos kommentista, voisin vaikka tehäkki :)

    VastaaPoista