21.5.2012

SEXY SEVENTEEN!

Hellureeeei!
Tässä ollaan vieläki iha synttärifiiliksissä, inka täytti tänään 17 vuotta ja oltiin sitte juhlistamassa sen synttäreitä kaivarissa piknikillä, joka oli sille ihan ylläri. Inka ei tienny yhtään mittää koko touhusta ja saatiin huijattuu se ihan 100-0 ja oli kyllä reaktiotki sen mukaset ku se tajus että mitä me ollaan sille suunniteltu!
Sää oli mitä mahtavin, tällästä päivää täällä ei oo ollu vielä yhtäkään, vaikka kuinka oon hehkuttanu mahtavia ilmoja niin tänää oli kyllä iha ylilyönti, varjossa oli varmasti 26 astetta, auringossa reilu 30 kevyesti, ihmiset hengaili bikinit päällä ja välitunnilla vedettii paidat korviin ja housut ylös ja otettii arskaa. Meinasin kuolla siinä vaiheessa ku astuin ovesta ulos aamulla ja mulla oli farkut jalassa, enää ei ehtiny vaihtaan housuja ja oli melkosta tuskaa koko päivä niillä, mutta huomenna mekkoo päälle ku on luvattu samanlaista säätä ja mars stadikkaa kohti!

Inkalle täällä vielä ihan hirmusti onnea, oot rakas ja toivottavasti sulla oli hauskaa! 
kuvat kamalan laatusia koska aurinko ja ei jaksanu keskittyä tommosiin :D

anskun rakentama piknik sillä aikaa ku mää viivyttelin inkaa :D puolet ruuista vasta tossa!

ja erittäin hyvin otettu kuva skumpan avaamisesta

anskun maljapuhe inkalle :DDDD


kortti eestä

ja takaa

ja koska se on sexy seventeen, niin totta kai maailman sexyin yöasu inkalle lahjaks +  julkaisukelvotonta materiaalia lisäks :D
                         

fiiiilikseet


Huh, siinä ne!
mahtavat synttärit kyllä, huomenna juhlistetaan vielä isolla porukalla näitä stadikalla.
Se oli muuten tänää vika kunnon koulupäivä, sitte koeviikko ja vesisota-päivä ja suokki-päivä ja thats it!
Mun lukukausi on sitte pulkassa, iha mahtava fiilis! :)
palaillaan, mä lähen rasvaileen itteeni after sunilla, sillä aurinkoo on saatu tänään iha kiitettävästi, heidoo! :)

4 kommenttia:

  1. hahah teiän ylläri vähä veny siitä mitä inka puhu nii mun ja magdan synttäri-ylläri-piknik meni kyl iha perseellee ku venailtii sitä turhaan inkan takapihal XDXDXD mut joo mitä pienistä, yritettii sit illal myöhemmi uusiks ei iha niin ylläri meiningeil enää :'DD mut näin kuvii teiän kaivaripäiväst, näytti just jees!!:):)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahhaa voi eiii, apua! :(( no toivottavasti teillä oli siltiki hauskaa, ees vähä aikaa! apua oikeesti, toivottavasti toi ei iha pilannu teijän suunnitelmia! :s

      Poista